Markkinointi ja viestintä

Mahtavat juhlat ja loistavat puitteet, mutta miksi ilmoittautuneita ei vielä ole? Löytävätköhän he perille tai tietävätköhän että tällainen tapahtuma on tulossa?

Digitaalinen sisältö on nykyaikaisen yrityksen kivijalka. Omien tuhatpäisten yleisötilaisuuksiemme myötä markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteet ovat tulleet osaksi jokapäiväistä työpäiväämme. Hallitsemme graafisen suunnittelun, sosiaalisen median kanavat, asiakasviestinnän sekä sisällöntuotannon monipuoliset työvaiheet. Kaipaatko markkinointiisi suunnitelmallisuutta, selkeitä tavoitteita ja toimivia ratkaisuja? Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä juuri sinun tilaisuudellesi sopivat vaihtoehdot aina kutsukorteista palautekyselyihin.

Viesti, Välitä, Vaikuta

Laajan verkostomme avulla pystymme toteuttamaan mitä moninaisempia printtimateriaaleja sekä tuottamaan mitattavia, tehokkaita ja tavoitteellisia markkinointikampanjoita, kustannustehokkuutta unohtamatta. 

Innostava ja mukaansatempaava sisältö tehostaa markkinoinnin purevuutta ja jättää pysyvän muistijäljen. Markkinointiviestinnän ei tarvitse olla tylsää ja nykypäivän yhä kiihtyvässä mediamyllyssä oma persoona saa, ja pitääkin näkyä erottuakseen massasta. Luomme yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne sopivan markkinointiviestin ja tavan markkinoida, pientä pilkettä silmäkulmassa unohtamatta!

Me luomme unohtumattomia elämyksiä

Suunnitellaan teille yhdessä upeat juhlat, rento tasting tai vaikka ikimuostoiset pikkujoulut!