Ohjelmapalvelut

Yhteinen tekeminen vapauttaa ja yhdistää!

Juhlan tai muun kokoontumisen yhteyteen lisätty pieni tai pitempikestoinen ohjelma tiimiyttää ja tuulettaa ajatuksia. Ennalta suunniteltu ohjelmanumero auttaa jaksottamaan tapahtumaa, luo yhteisöllisyyttä ja keventää tunnelmaa. Yhdessä koetut asiat luovat pohjaa unohtumattomalle ja onnistuneelle tapahtumalle ja tilaisuudelle.

Toteutamme seuraavia ohjelmanumeroita tilauksesta

Viini ja Olut-tastingit

Tasting on koko seuruetta osallistava ohjelmanumero, joka tutustuttaa osallistujansa syvemmin viinin- tai oluen maailmaan. Aito Elämystuotannon tiimiltä löytyy asiantuntemusta viinien hämmästyttävän monipuolisesta maailmasta aina Saksan Moselista Uuden-Seelannin vulkaanisen maaperän tuomiin vivahteisiin. Lisäksi monivuotisen olut-tapahtuman tuotantokokemuksemme myötä suomalainen pienpanimokulttuuri ja sen erityyliset oluet ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. 

Tasting on ennen kaikkea rento ajanviettotapa, joka sopii jokaiselle osallistujalle tämän tietotasosta riippumatta. Tastingin tavoitteena on löytää yhdessä uusia makuja, kokeilla rohkeasti erilaisia juomia sekä herättää keskustelua tuotteiden ympärille. Näin opit huomaamatta uusia asioita ja samalla pääset nauttimaan viihdyttävästä maistelutilaisuudsta!

Olemme koonneet kaksi eri tastingkokonaisuutta oluelle ja viinille

Walk Through – Läpileikkaus juomamaailma monipuolisuudesta

  • 4 eri maisteltavaa tuotetta
  • kesto 40 min

Grande Reserve – Syvempi katselmus juomamaailman saloihin

  • 6 eri maisteltavaa tuotetta
  • kesto 60 min

Tule nauttimaan, oppimaan uutta ja viihtymään!

Esiintyjät, Artistit ja Aktiviteetit

Musiikki luo tunnelmaa! Löydät kauttamme lukuisia eri artisteja ja mitä erikoisempia esiintyjiä aina suosituista puhujista nykytanssin saloihin. Toimitamme ammattikaluston aina äänentoistosta lavatekniikkaan, lavamanageria ja juontajaa myöten.

Osallistavaa tekemistä kauttamme! Vedämme mielellämme ryhmälle kuin ryhmälle mm. Olut- ja Viinijoogaa, golfturnauksen simulaattorissa sekä yleisön kestosuosikkia, BINGOA !

Me luomme unohtumattomia elämyksiä

Suunnitellaan teille yhdessä upeat juhlat, rento tasting tai vaikka ikimuostoiset pikkujoulut!