Aito Elämystuotanto

Rohkeita toteutuksia ja elämyksiä intohimolla

Olemme tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylässä. Dynaaminen kahden naisen tiimimme on vahvimmillaan ongelmanratkaisukykyä vaativassa projektityöskentelyssä erilaisten ja vaihtuvien tuotantojen parissa. 

Osaamista meiltä löytyy laajasti tapahtumatuotannon eri vaiheista, projektin suunnittelusta ja johtamisesta aina toteutukseen asti. Lisäksi olemme markkinointiviestinnän ja asiakaskohtaamisten ammattilaisia, kokonaisten palvelukokonaisuuksien muotoilua unohtamatta.

Yllätyksellistä, välitöntä ja AITOA menoa.

Pienistä, tarkkaan punnituista yksityiskohdista muodostuu isoja, hallittuja kokonaisuuksia. 

Olemme aloittaneet toimintamme rohkeasti; ensimmäiset omat tapahtumaprojektimme ovat tuhansia ihmisiä ihastuttaneet yleisötapahtumat OlutSatama ja Wine Garden. 

Omien yleisötapahtumiemme menestyksen, ja tietotaidon karttumisen myötä olemme laajentaneet toimintaamme. Nyt tuotamme tilauksesta myös erilaisia tapahtumia ja palvelukokonaisuuksia yrityksille aina ohjelmistoyrityksen uuden toimistotilan avajaisista LVI- ja talotekniikkayrityksen vuosigaalaan.

Vaikka tilaisuudet ovat aina toisistaan poikkeavia, on kaikissa järjestämissämme tapahtumissa keskiössä yksi yhteinen tekijä: ainutlaatuinen tunnelma ja asiakkaamme tarpeita palveleva toteutus.

Meidän intohimonamme on luoda unohtumattomia elämyksiä.

Meitä inspiroi uusien asioiden luominen, kokeilu ja jatkuva kehittyminen. Tuotamme tapahtumat intohimolla ja aidosti välittäen. Olemme läsnä sinua varten koko projektin ajan. 

Varmistamme palvelun laadun tuotannosta toteutukseen – turvallisuudesta tinkimättä. 

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teille upeat juhlat, rento tasting tai vaikka ikimuistoiset pikkujoulut!