Tilat ja Catering

Oliko mielessäsi tietty unelmiesi juhlatila tai kaipaatko uusia ideoita somistukseen? Toteutamme juhlat ja juhlatilat aina tarvittavat lupa-asiat huomioiden ruoka- ja juomatarjoilusta somistukseen. 

Tilojen valinta ja somistus

Tilat luovat pohjan tapahtuman tunnelmalle. Siksi oikean tilan valitseminen ja tilaisuutta palvelevan yleisilmeen luominen ovat yksi onnistuneen tapahtuman kulmakivistä. 

Järjestämme tapahtumia maan laajuisesti aina toimistotilojen avajaisista suuriin jäähallitapahtumiin. Laajojen verkostojemme avulla varmistamme, että löydämme tilaisuudellenne juuri sen oikean toteutuspaikan sekä tilaisuutta tukevan ainutlaatuisen ilmeen. 

Pelkistetystäkin tilasta saadaan harkittujen yksityiskohtien avulla tunnelmallisia kokonaisuuksia. Toteutamme ammattitaidolla tilojen valaistuksia, kattauksia, somistuksia ja brändin mukaisen yleisilmeen suunnittelua osana tapahtumakokonaisuutta.

Tilat luovat tunnelmaa, jota toimiva catering täydentää

Catering ja anniskelu

Cateringpalvelut ovat odotettu osa juhlia, minkä koordinoiminen varsinkin suuremmissa tilaisuuksissa on olennaista.  Tarjoilun sujuva toteutus alkaa jo cateringpöytien sijoittelusta juhlapaikalla, pohjaa vahvasti ennakkoviestintään ja päättyy menuiden selkeään esittämiseen paikan päällä, allergeenit huomioiden. Huolehdimme teille kustannustehokkaat ratkaisut, jotta catering sujuu jouhevasti ja tyylillä, sinun keskittyessä nauttimaan hyvästä ruuasta ja -palvelusta.

Tarjoamme lisämaustetta tapahtumaan kuin tapahtumaan teemoiteltujen cocktailbaaripalveluiden avulla, joista ei innovatiivisuutta puutu. Teema sovitaan aina asiakastoiveita kuunnellen –  ennen kaikkea elämyksellisyys edellä! 

Tapahtumaluvat

Osa tapahtumapaikoista tarjoaa omia ravintola- ja anniskelupalveluitaan, jolloin juhlatilalla on jo anniskeluoikeudet, ja joissain tiloissa luvat täytyy hakea aina tapahtumakohtaisesti.

Isompia yleisötulaisuuksia suuniteltaessa on otettava huomioon yleisön turvallisuus, jolloin pelastus- ja turvallisuussuunnitelman laatiminen on aiheelllista. Autamme teitä kaikissa lupateknisissä asioissa, ja hoidamme puolestanne tarvittavat ilmoitukset oikeille tahoille. Huolehdimme tapahtuman turvallisesta toteutuksesta aina suunnittelusta toteutukseen.

Me luomme unohtumattomia elämyksiä

Suunnitellaan teille yhdessä upeat juhlat, rento tasting tai vaikka ikimuostoiset pikkujoulut!