Tapahtumatuotanto

Onko tähtäimessänne yritystapahtuma joka jättää vahvan muistijäljen, palvelee tarkoitustaan menestyksekkäästi ja on kustannustehokas järjestäjälleen?

Tapahtumien avulla voit luoda yhteisöllisyyttä ja innostusta, joka johtaa tuloksellisempaan ja sitoutuneempaan tiimiin sekä asiakaskuntaan.

Aito Elämystuotanto aloitti tarinansa järjestämällä tulostavoitteisia, tuhatpäisiä yleisöjä keränneitä ulkotapahtumia, jotka toivat mukanaan kokemusta ongelmanratkaisutilanteista aina asiakasvirran ohjaamisesta myyntitavoitteiden saavuttamiseen. Kaikki lähtee kuitenkin viestinnästä, hyvän fiiliksen välittämisestä ja yhteisten tavoitteiden asettamisesta, jossa me olemme parhaimmillamme.

Aito Elämystuotannolle jokaisen tapahtuman lähtökohtana on onnistumisen tunne, tuloksekkuus ja kustannustehokkuus. Meidän kanssamme sinä onnistut.

Teemme laajalti yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa, minkä johdosta pystymme mahdollistamaan kustannustehokkaita ja ammattitaidolla toteutettuja palveluita sekä kokonaisuuksia. Lisäksi tarjoamme ratkaisuja ja opastusta vain tiettyihin, rajattuihin asiakkaamme määrittelemiin osa-alueisiin, kuten esimerkiksi drinkki menun suunnitteluun ja toteutukseen. Sanonta “Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee tapahtumatuotannossa. Etukäteen suunnittelemalla pystymme toimimaan tehokkaasti ja kustannuksia säästäen, kun noudatamme yhteistyökumppaniemme ja alihankkijoidemme kanssa yhdessä suunniteltuja kokonaisuuksia. 

Kilpailutamme puolestanne tarvittavat alihankkijat ja suunnittelemme halutun kokonaisuuden yksityiskohtia myöten. Hoidamme puolestanne juhlatilan tarjoiluineen ja somistuksineen, esiintyjät, ohjelman ja tekniikan sekä tarvittavat lupa-asiat. Tämän johdosta sinä pystyt keskittymään omaan osaamiseesi ja onnistuneesta tapahtumasta nauttimiseen. 

Lupaamme, että jokainen tuottamamme tapahtuma jättää asiakkaamme huulille hymyn. Tämän saavuttaaksemme otamme kaikessa suunnittelutyössämme pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ja keskitymme asiakaslähtöisyyteen. Panostamme jokaiseen tuotantoon koko ammattitaitomme, emmekä kaihda liata käsiämme tilanteen niin vaatiessa. Projektin konsepti ohjaa tapahtuman rakentamista niin, että sille asetetut tavoitteet saavutetaan jättäen osallistujille onnistumisen tunteen ja innostuksen jatkaa eteenpäin. 

 

Me luomme unohtumattomia elämyksiä

Suunnitellaan teille yhdessä upeat juhlat, rento tasting tai vaikka ikimuostoiset pikkujoulut!